Epic offentliggjorde i sidste uge vinderne i deres konkurrence 'Make Something Unreal' i forbindelse med DICE Summit 2010 i Las Vegas.

Make Something Unreal er en konkurrence udstedt af Intel, hvor uafhængige spiludviklere konkurrerer i at producerer de bedste Unreal Tournament 3 mods. Førstepræmien lyder på 50.000 amerikanske dollars (næsten 275.000 d.kr.) samt en kommerciel licens til Unreal Engine 3.

Interessant nok var der også danskere blandt vinderne. IT-Universitetet i København blev hermed udnævnt som konkurrencens bedste uddannelsesinstitution og modtog således 10.000 dollars.

1
The Haunted vandt.

Førstepræmien gik til horror-action-modifikationen The Haunted - et er et intenst og mørkt spil med flere forskellige multiplayer modes, hvor du sammen med dine medspillere skal forsøge at beskytte vor kære planet mod invaderende onde kræfter.

Du kan downloade The Haunted fra moddb.com.

Også de spil der modtog anden-, tredje-, fjerde- og femteplads blev belønnet for deres indsats med henholdsvis 40,000, 30,000, 20,000 og 10,000 dollars. I alt blev der delt gevinster og pengebeløb ud for mere end en million dollars.

”Intel er meget dedikeret med hensyn til at fremme innovationen blandt spiludviklere” udtaler Elliot Garbus, Intels Vice President. ”Med Make Something Unreal er der blevet lavet nogle af de mest professionelle og kreative Unreal Tournament 3 spil-mods nogensinde.”

Alle vinderne kan ses på makesomethingunreal.com.

About the author