Activision har lukket udviklerne bag Spider-Man: Web of Shadows, Shaba Games, og fyret 61 ansatte.

”Activision vurderer løbende resourcerne hos vores spilstudios for at sikre at de er tilpasset vores produkt-portefølje og vores overordnede strategiske mål” udtaler Activision i en erklæring hos Joystiq.

”Som et led i denne process har vi for nylig foretaget den vanskelige men nødvendige beslutning om, at lukke Shaba Games. Vi er taknemmelige for deres bidrag og håber at det talentfulde team får succes i deres kommende arbejde”

Tidligere Shaba-projekter omfatter Tony Hawk, Shrek og Shaba Ranks: The Adventures of Mr. Loverman.

Activisions tilpasninger af medarbejderstaben er dog ikke stoppet her. 30 ansatte, omtrent halvdelene af arbejdsstyrken, fra Studio 7 er nu på udkig efter nyt job ifølge Eurogamers søstersite GamesIndustry.biz.

7 Studios har arbejdet på DJ Hero-konkurrenten Scratch: Ultimate DJ for udgiveren Genius Products. Activisions opkøb af 7 Studios førte til en retssag, der endte med at sende kode og assets fra projektet tilbage til Genius Products.

Activision benægter at have købt 7 Studio blot for at forsinke det konkurrerende spil – som nu kommer til at misse det oprindelige release-vindue i efteråret 2010 – og siger blot at opkøbet skulle ”styrke deres udviklings-kapaciteter”.

Spil der omtales i artiklen

About the author

Robert Purchese

Robert Purchese

Senior Staff Writer

Bertie is senior staff writer and Eurogamer's Poland-and-dragons correspondent. He's part of the furniture here, a friendly chair, and reports on all kinds of things, the stranger the better.

Flere artikler af Robert Purchese