Shigeru Miyamotog har udtalt, at han er sikker på, at Nintendos konsoler i fremtiden vil fungere på same made som Wii’en.

Den hovedsagelige designændring vil gå på, at konsollen bliver mindre og at den yderligere giver større profit. ”Eftersom vi endnu ikke har nogle konkrete planer for, hvad vi gør med fremtidens hardware, kan jeg kun sige dette – mit gæt er, at fordi vi har fundet dette interface uhyre interessant, er det højst sandsynligt, at vi vil prøve at gøre denne funktionalitet mere kompakt og prismæssigt endnu mere effektiv”, siger Miyamoto til Popular Mechanics (via Gamasutra).

”At Wii’ens interface er så populært skyldes, at den appellerer til det rette publikum til den rette pris”, fortsætter Miyamoto. Rygterne vil vide, at den næste konsol fra Nintendo bliver en HD-opdatering af Wii’en med bagudkompatibilitet samt opskalering. Miyamoto smed for nylig mere brænde på det bål, da han i en pressemeddelelse udtalte, at Nintende var bagud med HD-teknologien og for tiden så på at udnytte denne i fremtiden.

I øjeblikket kommer der dog ingen udtalelser fra Nintendo, og næste gang vi får lov at at høre om fremtidige projekter (inklusive det Zelda-spil som Miyamoto for tiden fokuserer på) bliver sandsynligvis på næste års E3 messe.

About the author

Robert Purchese

Robert Purchese

Senior Staff Writer

Bertie is senior staff writer and Eurogamer's Poland-and-dragons correspondent. He's part of the furniture here, a friendly chair, and reports on all kinds of things, the stranger the better.

Flere artikler af Robert Purchese