Rockmusikeren Jack White, der for nylig underskrev en aftale mellem sit band, White Stripes, og Harmonix om at komme med på tracklisten til Guitar Hero 5, har sjovt nok beklaget sig over de børn, der spiller spillene.

Ifølge et interview i musikmagasinet NME, siger White: "Det er deprimerende, når et pladeselskab kommer og fortæller dig, at [Guitar Hero] er der hvor børn lærer om musik og oplever musik."

Mens White forsøger ikke at diktere "igennem hvilken kilde, man skal skal høre Whites Stripes’ musik" tilføjede han, "Hvis du bliver nødt til at være med i et videospil, for at blive set og hørt, er det lidt trist."

Jack White er dog på en eller anden lykkedes med at se gennem disse smertens tårer - i hvert fald nok til at underskrive en kontrakt, som betyder White Stripes i Guitar Hero 5.

White er ikke den eneste, der har fyret lidt galde efter musikspilfænomenet. Led Zeppelins guitarist, Jimmy Page, har udtalt at musikspil ikke underviser spilleren i noget. "Tænk på John Bonhams trommespil i det første nummer på vores første album, Good Times Bad Times. Hvor mange trommeslagere i Verden vil kunne spille sådan, endda Julemorgen? "

Her på Eurogamer har vi indset, at vi nok aldrig kommer til at spille golf som Tiger Woods eller nogensinde køre lige så hurtigt i bil som Tom Christensen, så nu kan vi vel lige så godt smide alle vores spil i skraldespanden.

About the author

Ellie Gibson

Ellie Gibson

Contributor

Ellie spent nearly a decade working at Eurogamer, specialising in hard-hitting executive interviews and nob jokes. These days she does a comedy show and podcast. She pops back now and again to write the odd article and steal our biscuits.

Flere artikler af Ellie Gibson

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading

Relateret indhold

Guitar Hero 5

Cash for Cobain men også lidt Garbage.

Guitar Hero: Van Halen

Ikke meget at hoppe efter.

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

Seneste

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Annonce