Ubisoft har under titlen UbiFriends lanceret en nyt web-spil portal via voyeristernes højborg, Facebook.

Det første spil, TickTock, er allerede oppe at køre. Ud fra en række valgmuligheder ved hvert stillet spørgsmål, skal du besvare spørgsmål om dine venners statusopdateringer, i et forsøg på at identificere, hvem der har sagt hvad. Derefter kan du sende forespørgsler til dine venners Facebook-konti, som de efterfølgende skal besvare. En perfekt måde at irriterende tilfældige bekendte på en mandag morgen.

"Vi har i mange år været førende i kunsten at skabe spil, og vi er glade for nu at tage Ubisofts erfaringer med på Facebook," siger Laurent Detoc, øverstkommanderende for Ubisoft amerikanske afdeling.

"Vort første sociale spil, TickTock, handler om at benytte brugerskabt indhold til at interagere med sine venner, og det er blot det første af mange kommende spil, som vil været at finde via den nye UbiFriends portal."

About the author

Ellie Gibson

Ellie Gibson

Contributor

Ellie spent nearly a decade working at Eurogamer, specialising in hard-hitting executive interviews and nob jokes. These days she does a comedy show and podcast. She pops back now and again to write the odd article and steal our biscuits.

Flere artikler af Ellie Gibson