Ubisoft er i færd med at udvikle et spil baseret på Where’s Wally? bøgerne (eller Where’s Waldo? som de er bedre kendt som). I Danmark kender vi alle disse bøger under navnet Find Holger.

I 'Where’s Waldo? The Fantastic Journey' skal spillerne lede efter Holger, hans venner og nogle specielle ting og sager i et virvar af andre ting og mennesker, præcis som vi kender det fra børnebøgerne.

Ubisoft lover desuden, at der vil være en Multiplayer Mode, hvor op til fire spillere kan deltage. Der vil her indgå forskellige power-ups såsom 'pain', der slører din modstanders udsyn, eller muligheden for at andre kan hjælpe dig med at finde dit mål.

Spillet er under udvikling til PC, Mac, Wii og DS, og vil efter planen udkomme i USA til september i år. I Europa har spillet endnu ingen officiel udgivelsesdato, men vi fortsætter med at ringe til Ubisoft hvert 12. minut for at få sandheden, og kun sandheden.

About the author

Ellie Gibson

Ellie Gibson

Contributor

Ellie spent nearly a decade working at Eurogamer, specialising in hard-hitting executive interviews and nob jokes. These days she does a comedy show and podcast. She pops back now and again to write the odd article and steal our biscuits.

Flere artikler af Ellie Gibson