BioWare fremviste igår for første gang lidt gameplay fra det kommende Mass Effect Andromeda. Det episke rum rollespil ser ud til, at blive en god blanding af elementer fra de første 3 spil i serien.

Selv om man ikke var fan af afslutningen til Mass Effect 3, så kan man ikke komme uden om, at Mass Effect: Andromeda er et af de mest ventede spil i 2017. Den her trailer hjælper forhåbentligt en smule, med at slukke tørsten efter mere Mass Effect.

Mass Effect Andromeda ser ud til at være på rette vej, til at nå den planlagte udgivelse i Marts 2017, på Playstation 4, Xbox One og PC.

About the author

Mikael Bisp

Mikael Bisp

Skribent

Mikael er en gammel gamer som startede helt tilbage i Pong tiden. Vi snakker her om en mand som har smadret 10 til 20 Joysticks på både Commodore 64 og Amiga 500, men de seneste mange år har det dog været på Playstation-maskinerne, at han har ladet sine frustrationer få frit løb. Mikael har igennem mere end et årti hærget danske spil-hjemmesider, både som anmelder/skribent og som den altid hjælpsomme forumpersonlighed Hanmik.