I 2011 udgav People Can Fly spillet Bulletstorm på Playstation 3, Xbox 360 og PC. Et hårdtslående FPS spil med masser af action og humor. Spillet opfandt ikke den dybe tallerken på ny, det har dog stadig en lille og trofast fanskare, som brændende ønsker en fortsættelse til spillet. Desværre er det her ikke en fortsættelse, men en Remaster med nogle nye baner og Duke Nukem.

Ja, du læste rigtigt, Duke Nukem er med i den nye udgave af spillet. Jon St. John ligger stemme til Duke, og han har indspillet spritny dialog til spillet, så hvis du altid har drømt om at høre Duke sige "Dicktits", ja så er din drøm tæt på at blive virkelig.

Den 7. April 2017 udkommer Full Clip Edition på Xbox One, Playstation 4 og PC. Spillet indeholder alt DLC fra det oprindelige spil, forbedret grafik, nye Echo baner og selvfølgelig muligheden for at skifte Grayson Hunt ud med Duke Nukem.

About the author

Mikael Bisp

Mikael Bisp

Skribent

Mikael er en gammel gamer som startede helt tilbage i Pong tiden. Vi snakker her om en mand som har smadret 10 til 20 Joysticks på både Commodore 64 og Amiga 500, men de seneste mange år har det dog været på Playstation-maskinerne, at han har ladet sine frustrationer få frit løb. Mikael har igennem mere end et årti hærget danske spil-hjemmesider, både som anmelder/skribent og som den altid hjælpsomme forumpersonlighed Hanmik.

Flere artikler af Mikael Bisp

Kommentarer (0)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading

Relateret indhold

Bulletstorm

Bang, du død!

CliffyB: Kun plads til AAA og indie

Vores købsmønster har ændret sig.

Stort og hemmeligt FPS fra EA i år

Det er ikke Battlefield 3.

Seneste

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Annonce