Du kan nu spille The Elder Scrolls IV: Oblivion på Xbox One, takket være Microsofts dedikation til bagudkompabilitet. Spillet kommer i selskab med DICEs Medal of Honor: Airborne, puzzlespillet Astropop og Trine 2.

Bethesdas Oblivion har siden sin udgivelse i 2005 fået lidt af en kultstatus. En gruppe af spillere var vrede over, at Bethesda ikke ville lave en remaster af Oblivion, og en fangruppe har gennem længere tid arbejdet på en udgave af Oblivion lavet i Skyrim-motoren.

Så har du Oblivion liggende på hylden, er det måske en undskyldning for at vende tilbage til Tamriel.

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.

Flere artikler af Asmus Neergaard