IO Interactive har udgivet en opdatering til Hitman, der får oplåste genstande til at virke, når du spiller offline.

En af de største klager, rettet mod Hitman, var netop at alle genstande, oplåst i spillets onlinedel, ikke ville være tilgængelige hvis forbindelsen til spillets server. Denne opdatering vil gemme alt oplåst indhold på en offline-profil, så det altid er tilgængeligt, uanset om spillet er offline eller online.

Du skal dog være online for at låse op for disse genstande i første omgang.

IO er ikke færdige med Hitman, hvis første sæson sluttede med udgivelsen af Episode 6, Hokkaido-banen. Spillet udkommer i fysisk form i starten af 2017, og vil modtage mere indhold efterfølgende.

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.

Flere artikler af Asmus Neergaard