Duke Nukem er ikke det spilikon han en gang var, især ikke efter Duke Nuken Forever. Og Gearbox, der ejer Duke Nukem, er ikke helt færdige med ham.

En fan, der skrev til Gearbox' Randy Pitchford om et crossover mellem Gears of War og Duke Nukem.

Som man kan se, er der detaljer på vej den 1. december, hvilket er samme tid som The Game Awards 2016. Om dette betyder at Duke vitterligt vil besøge Gears of War 4, eller om Gearbox har et nyt spil om den kære Duke på vej, det må vi se. I hvert fald er der kun få dage til den første december...

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.

Flere artikler af Asmus Neergaard