Hallo Games har endelig brudt den radiotavshed, som firmaet har opretholdt gennem længere tid. Og det er med annonceringen af Foundation Update.

Opdateringens navn refererer både til det faktum, at den vil bringe et basebygnings-element ind i spillet. Opdateringen skal også fungere som "fundament for hvad der måtte komme".

Opdateringen er live nu, og du kan læse om, hvad den indeholder her. Opdateringen indeholder både basebygning, intergalaktiske fragtskibe, og botaniske laboratorier. Spørgsmålet er, om det er for sent. Spillet har mistet pusten online, og kritikken har haglet ned over udvikleren og spillet. Blandt andet ser det ud til, at spillets fik Valve til at ændre deres politk for screenshots i på Steam.

Er det for lidt, for sent? Kun tiden vil vise det.

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.

Flere artikler af Asmus Neergaard