Ved E3 i år præsenterede Ubisoft et nyt Ghost Recon spil. Der har ikke været meget nyt om spillet siden, men igår lagde de en ny video op på nettet.

Spillet foregår i Sydamerika, hvor narko karteller styrer sagerne. Det er kun Elite gruppen fra Ghost Recon, som kan fjerne kartellerne fra magten. Wildlands er et Open World spil, hvor det er spilleren som bestemmer spillets gang.

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands udkommer på Xbox One, PC og Playstation 4 den 7. Marts 2017.

About the author

Mikael Bisp

Mikael Bisp

Skribent

Mikael er en gammel gamer som startede helt tilbage i Pong tiden. Vi snakker her om en mand som har smadret 10 til 20 Joysticks på både Commodore 64 og Amiga 500, men de seneste mange år har det dog været på Playstation-maskinerne, at han har ladet sine frustrationer få frit løb. Mikael har igennem mere end et årti hærget danske spil-hjemmesider, både som anmelder/skribent og som den altid hjælpsomme forumpersonlighed Hanmik.

Flere artikler af Mikael Bisp