Er du en af de få danske konsol spillere, som endnu ikke har investeret i en kopi af Fifa 17, ja så kan du prøve spillet gratis den her weekend. EA har lagt en ny trial version online, på både Xbox One og Playstation 4.

Du kan spille 10 timer af spillet i løbet af weekenden, det drejer sig om the Journey, Ultimate Team, career mode og mere, alle disse modes er tilgængelige i denne trial. Desværre er det kun en lille del af the Journey, som man kan prøvespille. Skulle du efter din prøvetid få smag for mere Fifa 17, ja så kan du glæde dig over at dine data følger med over til det fulde spil, hvis du køber det bagefter.

1

Har du allerede spillet 10 timer via EA Access på Xbox One, så kan du desværre ikke deltage i denne gratis weekend. Vores kære anmelder, Mads Petersen, var meget glad for spillet, du kan læse hans anbefaling lige her.

Du kan læse mere om den gratis weekend her, og finde links til at downloade trial versionen på samme side.

About the author

Mikael Bisp

Mikael Bisp

Skribent

Mikael er en gammel gamer som startede helt tilbage i Pong tiden. Vi snakker her om en mand som har smadret 10 til 20 Joysticks på både Commodore 64 og Amiga 500, men de seneste mange år har det dog været på Playstation-maskinerne, at han har ladet sine frustrationer få frit løb. Mikael har igennem mere end et årti hærget danske spil-hjemmesider, både som anmelder/skribent og som den altid hjælpsomme forumpersonlighed Hanmik.

Flere artikler af Mikael Bisp