Microsoft har annonceret en ny opdatering til Minecraft til konsol, der blandt andet tilføjer Elytra-vinger, byer til The End og nye statuseffekter.

Elytra gør din Minecraft-figur i stand til at svæve rundt. Og opdateringen gør ændrer også på landskaberne i spillet, og gør dem lidt mere ekstreme, så der er flere muligheder for at bruge Elytra-vingerne.

Nye effekter kommer til trylledrikke, som levitation og held. Det er ikke det eneste, men Microsoft er ikke klar til at løfte sløret fuldstændigt, men der loves også nye væsner, blokke og diverse opdateringer til selve spillets systemer.

Noget tyder på at julen i diverse hjem formentlig står i Minecrafts tegn.

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.