Det længe ventede rollespil Persona 5 skulle efter planen have været udgivet den 14. februar, men den udgivelsesdato er nu skrottet. I stedet for Valentinsdag, sigter Atlus nu på den 4. april.

Spillet er udkommet i Japan, og Atlus vil sikre sig at udgivelsen i Vesten forløber som smurt. Men så kan vi også se frem til et lydspor der dækker både engelsk OG japansk, så man kan opleve begge dele.

For at forsøde ventetiden en smule, frigiver Atlus et gratis Ryuji Sakamoto-tema til PS4, selvom dette formentlig også kun er forbeholdt Amerika.

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.