Moden i Dishonored fik meget ros, da den lod kvinder gå i bukser i stedet for blot at være kjoleklædte. Og dette er fortsat i Dishonored 2. Og nu har Bethesda ladet den dansk-argentinske designer Maya Hansen, der blandt andet har lavet tøj til Lady Gaga og Kylie Jenenr, lave rigtigt modetøj baseret på Dishonored. Og det er blevet til de to kreationer du ser nedenfor. En af dem måske lidt paradoksalt en kjole...

1
2

Kjolen er inspireret af Delilah Copperspoon, mens buksedragten er inspireret af Dishonored 2s ene hovedperson, Emily Kaldwin.

Der er intet ord om pris eller hvor tøjet kan købes. Tilbage er der blot håbet om, at der også bliver lavet tøj til mændene baseret på Corvos outfits.

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.

Flere artikler af Asmus Neergaard