Selvom Nintendo aldrig har givet en konkret udgivelsesdato til The Legend of Zelda: Breath of the Wild, var "2017" nok til at kæde spillet sammen med udgivelsen af den nye Nintendo Switch. Det havde været en brag af en lancering.

Men havde du forestillet dig at indvie din nye maskine med lidt Zelda, skal du slå koldt vand i blodet. Den pålidelige Nintendo-insider Emily Rogers fortæller, at spillet kræver mere oversættelsesarbejde end først antaget. Dette oversættelsesarbejde, der er større end normalt på grund af spillets open world-struktur og crafting, er sat til at slutte i december, hvorefter tre til fire måneders QA-arbejde begynder.

Spillet bliver således ikke en lanceringstitel. I stedet ser det ud til, at et nyt Mario får den ære.

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.

Flere artikler af Asmus Neergaard