Ubisoft er ikke bange for at referere til dem selv i deres spil. Både Watch Dogs og Assassin's Creed-serien har refereret enten direkte eller indirekte til Ubisofts gøren og færden. Og det er også tilfældet med Watch Dogs 2, der har en Ubisoft-bygning, man som spiller kan hacke som del af en side-mission.

I missionen falder man over følgende trailer:

NeoGAF-brugeren FlammableAce, der fandt traileren, fortæller at missionen dukkede op, da han fandt en Ubisoft-ansat i spillet, der snakker om Assassin's Crred Syndicate, Unity og "Osiris".

Traileren viser rumskibe, der ikke ville have været malplaceret i No Man's Sky, mens musikken minder lidt om Cowboy Bebob og Firefly.

Spørgsmålet er her: Er dette noget Ubisoft har lavet kun til Watch Dogs 2, eller er det en teaser til et kommende spil? Svaret blæser i vinden, men man kunne håbe på sidstnævnte.

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.

Flere artikler af Asmus Neergaard