Ifølge hjemmesiden LetsPlayVideoGames, er de priser, der figurerer på britiske GAMEs hjemmeside, blevet bekræftet af "troværdige kilder".

Det betyder, at vi kigger på priser for basismodellen der ligger på 199,99 pund (Omkring 1700 kroner), mens Pro-modellen, med et spil og større intern lagerplads, ligger på 249,99 pund (Omkring 2160 kroner). LetsPlayVideoGames' kilder afslørede også prisen for Switch Pro-controlleren, der skulle ligge på 39,99 pund, eller omkring 345 kroner.

LetsPlayVideoGames rapporterer, at Nintendo planlægger et prisniveau, der er nogenlunde det samme på globalt plan, og at maskinen skulle være regionsfri.

Hvis dette er rigtigt, betyder det at Nintendos Switch kommer til at ligge på et meget overkommeligt prisniveau. Vi ved dog først dette, når Nintendo endeligt bekræfter udgivelsesdato, pris og specifikationer til januar.

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.

Flere artikler af Asmus Neergaard