I en tid hvor langt de fleste spil bliver formuleret som en del af en trilogi, kommer det næsten som en behagelig overraskelse, at Bioware ikke anser det kommende Mass Effect: Andromeda som starten på en trilogi.

I et interview med Game Informer har Andromedas creative director Mac Walters fortalt, at spillet ikke vil være starten på en trilogi. Spillets historie vil ikke blive bygget op på samme måde som Commander Sheppards eventyr gennem mælkevejen.

Bioware prøver med Andromeda at fortælle en afgrænset historie om soldaten Ryder. Bioware kan naturligvis altid bruge Andromedas univers som afsæt til flere historier, men målet er at have en historie, hvor spilleren bagefter spørger sig selv "Hvad er det næste? Ryder? Eller noget helt andet?"

Mass Effect: Andromeda er sat til udgivelse i starten af 2017, til PC, PS4 og Xbox One.

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.

Flere artikler af Asmus Neergaard