Nogle spillere har haft den kedelige fornøjelse at købe Call of Duty: Infinite Warfare på Windows Store. Årsagen til at oplevelsen kan have været kedelig er, at der er nogen forbindelse mellem Steam og Windows Store. Det har betydet, at Window Store-spillere har været isoleret.

De fleste formodede, at det var Microsoft selv, der havde sat denne begrænsning, i et forsøg på at promovere Windows Store. Nu viser det sig, at det åbenbart er Activision, der står bag beslutningen.

Microsoft siger, ifølge en talsmand til hjemmesiden Windowscentral, "Vi understøtter cross-play mellem apparater og platforme med partnere, der ønsker at slå det til."

1

Den gode nyhed er, at hvis du, som ovenstående spiller der kun kan finde få spillere at spille med, skulle være utilfreds med antallet af spillere på Windows Store, kan få pengene tilbage.

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.

Flere artikler af Asmus Neergaard