Det tog et alt for langt ARG, før Blizzard var klar med den nyeste figur til OVerwatch. Alle havde formentlig gættet at figuren var hackeren Sobra, men Blizzard følte sig ikke klar til at annoncere hende officielt før weekenden.

Sombra kan hacke andre figurers evner, eller healthpacks, og gøre dem uvirksomme, kan teleportere, har kortlivet usynlighed, og er udstyret med en maskinpistol.

Desuden Sombra, vil Overwatch få to nye maps, Eco Point: Antarctica og Oasis, samt et Arcade mode. En officiel Overwatch eSports liga, Overwatch League, blev i samme åndedrag præsenteret. Her vil spillere kunne blive tilbudt kontrakter og penge for at spille.

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.