Har Pokémon Go samlet støv på din telefon, eller spiller du det dagligt? Uanset hvad, så er der snart en grund til at logge ind på spillet hver dag. Udvikleren Niantic Labs har nemlig annonceret, at de engang i fremtiden vil belønne spillere for at fange en pokémon hver dag, eller besøge et Pokéstop.

Hver dag du fanger en pokémon, vil du modtage en bonus på 500 XP og 600 Stardust. Gør du dette i syv dage i træk, vil du modtage 2000 XP og 2400 Stardust.

Og samme slags bonus kan forventes på Pokéstops. Hver dag du besøger et Pokéstop, får du 500 XP og et par ekstra genstande. Den syvende dag i træk du aktiverer et Pokéstop, vil du modtage 2000 XP og endnu flere bonusgenstande.

Niantic har dog ikke annonceret hvornår vi kan forvente os dette, men det er godt at se, at de til trods for tavshed, ikke har glemt Pokémon Go.

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.

Flere artikler af Asmus Neergaard