Electronic Arts lovede det i oktober, og nu holder de løftet. Electronic Arts tilføjer Mirror's Edge og Mirror's Edge Catalyst til deres såkaldte Vault, EAs abonnementsservice der tilbyder en række spil mod et fast beløb.

Ifølge EA Access' twitter-konto, kommer spillene i næste uge:

Også Origin Access på PC skulle få spillene, men ingen dato er blevet givet her.

Fik du spillet Mirror's Edge eller efterfølgeren, eller er du klar til at prøve dem i denne ombæring?

Spil der omtales i artiklen

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.

Flere artikler af Asmus Neergaard