Valve er blevet trætte af vildledende billeder på Steam. Derfor har de taget beslutningen, at forbyde brug af sådanne billeder til salg af spil. Det betyder, at firmaer ikke kan bruge concept art, billeder med anmeldercitater, billeder fra pre-renderede videosekvenser og lignende. Kun billeder, der viser hvordan spillet reelt ser ud, er tilladt.

Valve anmoder udviklerne om at vise spillene, som kunderne rent faktisk vil opleve dem. Og Valve selv er viser sig som forgangsmand, og har ændret butikssiden for DOTA 2, så den kun viser in-game screenshots.

Det er formentlig sager som med No Man's Sky, der har fået Valve til at træffe beslutningen. No Man's Sky har været under beskydning for at have solgt spillet som værende anderledes og flottere, end det spil kunderne reelt set køber.

Vi bifalder beslutningen, og håber på mere gennemskuelig markedsføring af spil i fremtiden.

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.

Flere artikler af Asmus Neergaard