Nintendos Wii U fik aldrig den succes, som Nintendo formentlig havde håbet efter Wii. Ifølge de seneste tal fra Nintendo, har maskinen siden 2012 solgt knap 13 millioner eksemplarer. Og med Nintendos næste konsol kun måneder væk, er Wii Us tid blandt os overstået.

Ifølge kilder tæt på Eurogamer, vil produktionen af Wii U-konsoller blive lukket ned for sidste gang på fredag. Kun få maskiner blev bestilt i den sidste order til Nintendo.

Konsekvensen vil være, at maskinen vil blive sværere at finde i butikkerne. Indtil vi har endeligt ord for Nintendo, er dette dog ikke bekræftet, men noget tyder på, at stikket er ved at blive hevet ud på Wii U.

Hvilket spil på Wii U var din favorit?

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.

Flere artikler af Asmus Neergaard