Vi ved at Nintendo vil præsentere flere detaljer om deres nye konsol, Switch, til januar næste år. Men informationerne kommer måske ud alligevel.

Eurogamer har gennem kilder erfaret, at Switch har en trykfølsom skærm. Dette fremgik ikke af annonceringstraileren, men troværdige kilder bekræfter, at Switch har en 6,2" kapacitiv skærm, der ligesom alle andre moderne tablets.

Hvorfor Nintendo ikke slår på tromme over denne funktion er uvist, men det kan være fordi at Nintendo ikke vil forvirre forbrugeren allerede.

Interessant er det også, at den højre JoyCon-controller indeholder en infrarød sensor. Denne kunne teoretisk bruges til at simulere maskinens trykfølsomhed, når Switch er sat i sin TV-dok, og dermed har skærmen dækket af plastic.

Uanset om vores informationer er rigtige eller ej, så kan det tyde på, at Nintendo ikke er færdig med både at overraske og nyskabe.

Vi ser frem til den 13. januar, hvor flere funktioner formentlig offentliggøres.

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.

Flere artikler af Asmus Neergaard