Filmen baseret på Naughty Dogs spilserie Uncharted vil ikke dø. Den har skiftet instruktør, manuskriptforfatter og forsinket. Og nu er endnu en instruktør bag roret på filmen, der skal forvandle Nathan Drake til en filmhelt.

Shawn Levy er navnet, og han har blandt andet instrueret Nat på Museet samt afsnit af Stranger Things. Og han har åbenbart en passion for spil, da han præsenterede Mojang for planerne for en Minecraft-film inspireret af Goonierne.

Vi må se om heldet er med Uncharted, og Nathan Drake, i denne ombæring.

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.