Nintendo afholdt deres finansielle kvartalsmøde i dag, og her kunne firmaets direktør, Tatsumi Kimishima fortælle, at Nintendo forudser 2 millioner eksemplarer af den nye Switch-konsol sendt til butikkerne i konsollens lanceringsmåned (marts, 2017).

Det var dog også det eneste virkelig konkrete, der blev afsløret om Switch. Nintendo vil ikke sælge maskinen med tab, men er samtidig bevidste om de forventninger forbrugerne har vedrørende prissætningen.

Kimishima er dog sikker på, at forbrugerne forstår forskellen melem Switch og 3DS.

Kimishima ville ikke ud med konkrete detaljer. Den slags informationer, som prisleje, specifikationer og lignende, venter til næste år.

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.

Flere artikler af Asmus Neergaard