Ironisk nok har retfærdigheden indhentet GTA Online-spillere, der havde et lidt for løst forhold til det der med bedrageri. I hvert fald logger visse spillere i disse dage ind på deres konti, for at finde at Rockstar har "justeret" deres konti.

Rockstar har advaret om, at spillere der har tjent deres penge "på ulovlig vis" (oversat: ved hjælp af glitching eller modding, Red.), vil finde deres konto med væsentlig færre penge.

2015/articles//a/1/8/6/4/4/7/6/eurogamer-uvo1lg.jpg

Noget tyder på, at det kun er i GTA Online, at forbrydelse betaler sig...

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.