Nintendofans havde meget at se til i sidste uge, med annonceringen af Nintendo Switch, Nintendos kommende hybrid af håndholdt og stationær konsol. Især fordi det så ud som om, at maskinen ville blive støttet af alle de store udgivere. Støtten ser dog ikke ud til at være total.

I hvert fald har Michael Gamble, der er producer på Electronic Arts kommende Mass Effect: Andromeda, bekræftet, at der pt. ikke er planer om at bringe rollespillet til Nintendo Switch.

Indtil videre vil spillet kun udkomme til PC, PlayStation 4 (og PlayStation 4 Pro), og Xbox One. Han kan dog ikke afvise, at spillet i fremtiden skulle tage springet til Nintendos nye.

Det åbner døren for at Nintendo-fans vil se mere Mass Effect i fremtiden, men det er ikke særligt opmuntrende, at der ikke er nogle konkrete planer. Nintendo Switch er sat til udgivelse i marts 2017, mens Andromeda har en udgivelse i første kvartal af 2017.

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.

Flere artikler af Asmus Neergaard