Om blot få dage lander The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition, og med det kommer muligheden for at bruge mods på konsol. Men hvordan finder du disse modifikationer, som af PC-ejere næsten opfattes som en art hellig gral? Frygt ikke, vi har fundet dem for dig.

Du skal blot besøge Bethesda.nets Skyrim-mod afdeling og vælge din foretrukne platform.

Når du har fundet en mod du kan lide, vælger du "add to library", hvilket vil gøre den tilgængelig på din konsol. Du skal dog have et Bethesda.net ID, linket til din konsol.

I skrivende stund er der flere Xbox One mods end til PS4, hvilket skyldes de forskellige krav Microsoft og Sony har stillet til mods. På PlayStation 4 kan mod-skabere kun bruge hvad spillet allerede er født med, hvilket begrænser mulighederne noget. Du har også kun 1GB lagerplads på PS4, og 5GB på Xbox One.

Vi følger udviklingen, og fremhæver muligvis interessante mods vi skulle falde over, når vi endnu engang fordyber os i Skyrims verden.

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.

Flere artikler af Asmus Neergaard