Den japanske organisation Media Create, der holder styr på salgstal, har nu opgjort tallene for blandt andet PlayStation VRs første uge på markedet, og Sony kan vist godt være tilfredse med resultatet.

I brillens første uge, solgte det 51.644 eksemplarer. Ud af disse, var cirka 41.000 bundles med det nye PlayStation kamera, mens resten var brillen alene.

Over 90% af brillerne der blev sendt ud i butikkerne blev solgt.

Spillene havde det lidt mere trægt, i hvert fald i fysisk form. To spil blev solgt i fysisk form, og disse solgte kun 9000 eksemplarer i alt. PlayStation VR Worlds solgte 5983 eksemplarer, mens RIGS solgte de resterende omkring 3000 eksemplarer.

Interessant er det også, at der ikke var nogen nævneværdig udvikling på antallet af solgte PlayStations. hvilket betyder, at det kun var eksisterende PlayStation 4-ejere, der sprang på PlayStation VR.

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.

Flere artikler af Asmus Neergaard