The Elder Scrolls 5: Skyrim Special Edition udkommer om blot en uges tid, og hvis du planlægger at købe spillet, skal du nok planlægge at frigøre lidt plads på din harddisk. Især hvis du planlægger at prøve kræfter med mods.

Som vi har skrevet, kræver spillet 33 GB på PlayStation 4 og 25 GB på Xbox One. Derudover kræver spillet, fortæller Bethesda, et ekstra GB på PlayStation og 5 GB på Xbox One, hvis du vil installere mods.

Så hvis din harddisk allerede nu bugner af indhold, kan det være, at du skal til at rydde op eller opgradere.

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.

Flere artikler af Asmus Neergaard