I traileren, hvori Nintendo fremviste deres nyligt navngivne Switch-konsol, kunne man se et glimt af The Elder Scrolls 5: Skyrim. Dette betyder dog ikke, siger en talsmand fra Bethesda, at Skyrim i det hele taget udkommer på Nintendo Switch.

Traileren viste, foruden et Zelda- og et Mariospil, Skyrim på farten, men en talsmand fra Bethesda fortæller, at spillet ikke officielt er annonceret til Nintendo Switch. Bethesda arbejdede blot sammen med Nintendo om traileren, og det kan betyde at der end ikke findes nogen Switch-udgave af spillet. Bethesda har dog et partnerskab med Nintendo, og firmaet vil støtte Switch, så det kan betyde at andre Bethesda-spil kan være på vej.

Mens The Elder Scrolls 5: Skyrim Special Edition udkommer den 28. oktober til PC, Xbox One og PlayStation 4, er der intet pt. der tyder på en udgave til Switch. Men måske vi kan håbe på enten et Prey 2 eller et Dishonored 2 til Nintendos nye?

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.