Den landede. Vi ved hvordan Nintendos næste konsol, Switch, ser ud. Vi ved at det er en kombination af håndholdt og stationær konsol, og vi ved, at rygterne om kassetter var sande. Hvad vi ikke ved, er hvor stærk maskinen er, hvilke spil der kommer eller noget som helst andet teknisk.

Og sådan vil det forblive indtil 2017, siger Wall Street Journals Takashi Mochizuki.

Det betyder, at vi ikke vil kende launch-spil, hardwarespecifikationer, pris, eller om maskinen tillader import fra andre områder, før vi er maks. tre måneder fra lancering. Nintendo Switch er stadig sat til en udgivelse i marts, 2017.

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.

Flere artikler af Asmus Neergaard