Nintendo Switch bliver den nye konsol, som er sat til at udkomme i Marts 2017. Med en fremragende trailer annoncerede Nintendo deres nye konsol for en lille times tid siden. Du kan selvfølgelig se videoen lige her.

Det ser ud til at alle rygterne talte sandt, det bliver en hybrid konsol som du kan spille på dit TV derhjemme, og tage med på farten i en håndvending. Kontrollerne (som de kalder Joy-Con) kan afmonteres og bruges på flere smarte måder. Det er typisk for Nintendo at innovere på denne måde med deres konsoller.

1

Nintendo har allerede gang i et tæt samarbejde med flere forskellige tredjeparts udviklere, blandt andet så vi et glimt af The Elder Scrolls: Skyrim i videoen. Du kan se en liste med et udsnit af samarbejdspartnere her.

3

Indtil videre er det lidt tyndt med tekniske informationer vedrørende Nintendo Switch, men vi ved dog at det er NVIDIA som leverer indmaden til maskinen. Det er åbenbart NVIDIA Tegra kortet, som er blevet finpudset i samarbejde med Nintendo.

2

Vi følger selvfølgelig udviklingen her på siden, og i vil kunne finde flere nyheder snart her på Eurogamer. I mellemtiden kan i læse lidt mere på Nintendo's hjemmeside her .

About the author

Mikael Bisp

Mikael Bisp

Skribent

Mikael er en gammel gamer som startede helt tilbage i Pong tiden. Vi snakker her om en mand som har smadret 10 til 20 Joysticks på både Commodore 64 og Amiga 500, men de seneste mange år har det dog været på Playstation-maskinerne, at han har ladet sine frustrationer få frit løb. Mikael har igennem mere end et årti hærget danske spil-hjemmesider, både som anmelder/skribent og som den altid hjælpsomme forumpersonlighed Hanmik.

Flere artikler af Mikael Bisp

Kommentarer (0)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading

Relateret indhold

Er dette prisen på Nintendo Switch?

Angiveligt er prisniveauet det samme på globalt plan, da Switch er regionsfri.

Nintendo Switch har touchskærm

Nintendo Switch kan måske mere end du tror...

Nintendo Switch pris og udgivelse annonceres til januar

Koster den en herregård? Hvad kan den? Alt besvares i begyndelsen af januar.

Nintendo har store forhåbninger for Switch

Firmaet håber på 2 millioner maskiner i butikkerne i maskinens første måned.

Du hører ikke mere til Nintendo Switch før 2017

Intet nyt om hardware eller regionslås før næste år. Begynd at vente!

Seneste

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Annonce