Oceanhorn sælger 1 million, kommer til Nintendo-maskine

Zelda-klon sælger 1 million eksemplarer og sætter kursen mod Android, PlayStation Vita og Nintendo.

Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas startede som et iOS-spil med kraftige Zelda-undertoner tilbage i 2013. For en måneds tid siden udgav FDG Entertainment spillet til Xbox One og PlayStation 4, og kun få uger senere har action-adventurespillet solgt mere end en million eksemplarer tilsammen på de to maskiner.

Det har givet FDG blod på tanden, og spillet er nu sat til udgivelse på Android, PlayStation Vita og, interessant nok, en "Nintendo konsol". Hvilken konsol der er tale om, er dog uvist. Det kan både dreje sig om Wii U eller Nintendos dark horse, den kommende NX.

Det er specielt interessant at se spillet udkomme på en Nintendo-konsol, når spillet i sig selv er så kraftigt inspireret af Zelda-serien. Spørgsmålet er blot om FDG vil presse et par salg ud af Wii U-publikummet, eller spare krudtet til NX, der er omkring et halvt år fra lancering (hvis rygterne holder).

Udvikleren af Oceanhorn, Cornfox & Bros., har allerede en efterfølger på vej, i form af Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm.

Jump to comments (0)

About the author

Mikael Bisp

Mikael Bisp

Skribent

Mikael er en gammel gamer som startede helt tilbage i Pong tiden. Vi snakker her om en mand som har smadret 10 til 20 Joysticks på både Commodore 64 og Amiga 500, men de seneste mange år har det dog været på Playstation-maskinerne, at han har ladet sine frustrationer få frit løb. Mikael har igennem mere end et årti hærget danske spil-hjemmesider, både som anmelder/skribent og som den altid hjælpsomme forumpersonlighed Hanmik.

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (0)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading