Pokémon GO feberen er så småt ved at forsvinde, doktor Mario har opbrugt sin kvote af lykkepiller. Det betyder dog slet ikke at Pokémon vil forsvinde, fordi det er den tid af året hvor vi igen, får et nyt spil i den populære serie. Sun and Moon er snart klar til at invadere flere millioner Nintendo 3ds maskiner, den 18. November kan man gå igang med at fange Pokémon igen.

Hvis du gerne vil se hvad for nogle Pokémon du kan fange, ja så har vi en spritny trailer klar til jer lige her.

De nye kvindelige figurer, såsom Olivia og Captain Ilima, vil nok falde i god smag hos mange spillere.

Spil der omtales i artiklen

About the author

Mikael Bisp

Mikael Bisp

Skribent

Mikael er en gammel gamer som startede helt tilbage i Pong tiden. Vi snakker her om en mand som har smadret 10 til 20 Joysticks på både Commodore 64 og Amiga 500, men de seneste mange år har det dog været på Playstation-maskinerne, at han har ladet sine frustrationer få frit løb. Mikael har igennem mere end et årti hærget danske spil-hjemmesider, både som anmelder/skribent og som den altid hjælpsomme forumpersonlighed Hanmik.