Indtil videre har modtagelsen af Sonys PlayStation VR været pæn. Til trods for at der er 22 lanceringsspil til brillen, har det ikke været nok til at holde nogle brugere fra at eksperimentere. Og det viser sig, at man faktisk kan bruge PlayStation VR på både Xbox One og PC, ja, enddog Wii U.

Det er dog ikke nær så imponerende som det kunne lyde. PlayStation VR skal stadig være tilsluttet en PlayStation 4 for at virke, og kalibreres ved hjælp af bl.a Dual Shock 4-controlleren. Så selvom du kan aktivere Cinematic Mode, der giver mindelser om at se et filmlærred i en mørk biografsal, vil hele processen ikke være lige så elegant med en Xbox One eller PC tilsluttet headsettet.

Det er derfor mest en lille kuriøsitet end noget andet.

Sony har dog forventninger til PSVR. Analysefirmaet SuperData forventede i januar, at PlayStation VR vil nå at sælge 2 millioner eksemplarer inden årets udgang. Vi håber at hardwaren får ben og gå på, og bringer hurtigst muligt en gennemgang af hardware og software.

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.

Flere artikler af Asmus Neergaard