Vi skriver snart slutningen af oktober, hvilket betyder Halloween. Og Halloween fejres med flagermus, hekse, uhygge osv., også i spilverdenen. Det viser blandt andet Blizzard, med en Halloween-opdatering der nu er live.

1

Spillets klassiske Loot Boxes er blevet forvandlet til græskarlygter fyldt med guf. Foruden de "normale" genstande, er 100 Halloween-genstande blevet tilføjet. Du får med garanti én Halloween-genstand per græskar, og disse tæller udstyr, kostumer, introer, sejrsstillinger og så videre.

Når Halloween-begivenheden slutter den 1. november, vil disse genstande dog være fortabt for altid, så det gælder om at indsamle dem så længe lager haves.

Desuden inkluderer Halloween-opdateringen også Junkenstein's Revenge, en PvE-begivenhed, hvor fire spillere som Ana, Hanzo, McCree og Soldier:76 skal beskytte Eichenwalde-slottet mod "zomnics", Reaper, en heks (mit nye yndlingskostume til Mercy), Dr. Junkenstein og Junkenstein's Monster.

Opdateringen kan spilles nu på både PlayStation 4, PC og Xbox One.

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.