Det er ikke kun indholdet i spillet som vil blive stort, ifølge den officielle japanske Pokémon Sun and Moon hjemmeside (oversat via Serebii.net), så vil spillet fylde dobbelt så mange GB som Pokémon XY. 1.7GB fyldte dette spil, eller omkring 14.000 blocks på 3DS.

Pokémon Sun and Moon vil fylde hele 3.2GB på dit SD kort, hvilket svarer til 26.214 blocks på den lille håndholdte maskine, og husk at det er det enkelte spil som fylder så meget. På Nintendo´s hjemmeside kan man også læse, at de anbefaler et SD-kort med minimum 4GB plads, samtidig pointerer de at det ikke vil være muligt, at have både Demoen og det fulde spil på et 4GB kort.

poke1
Spillet bliver stort på alle mulige måder.

Så hvis du har planer om at have både Sun og Moon liggende på dit SD-kort, så må du altså have et SD-kort som er minimum 8GB stort.

Spil der omtales i artiklen

About the author

Mikael Bisp

Mikael Bisp

Skribent

Mikael er en gammel gamer som startede helt tilbage i Pong tiden. Vi snakker her om en mand som har smadret 10 til 20 Joysticks på både Commodore 64 og Amiga 500, men de seneste mange år har det dog været på Playstation-maskinerne, at han har ladet sine frustrationer få frit løb. Mikael har igennem mere end et årti hærget danske spil-hjemmesider, både som anmelder/skribent og som den altid hjælpsomme forumpersonlighed Hanmik.