Tilbage i august blev lederen af det norske Venstre, Trine Skei Grande, taget i at spille Pokémon Go i det norske Storting, midt i et møde om national sikkerhed. Og noget tyder på at de norske politikere ikke kan ryste Pokémon feberen af sig, for nu er selveste den norske statsminister blevet fanget i samme gerning.

Erna Solberg, statsminister og leder af Høyre, blev i tirsdag taget i at spille spillet midt i en debat, fortæller The Guardian. Erna har ikke lagt skjul på at hun er fan af spillet, og kunne under en tur til Slovakiet fortælle, at hun håbede at kunne udklække nogle 10 km æg.

Som en ekstra krølle på historien, blev Erna Solberg taget i Pokémon Go, mens Trine Skei Grande talte. Ikke at Grande følte sig fornærmet. Som hun sagde:

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.

Flere artikler af Asmus Neergaard