Anki, et firma der forsøger at blande kunstig intelligens med legetøjsbiler, er klar med næste udgave af deres legetøj. Anki OVERDRIVE, som det hedder, bliver lanceret i Danmark den 19. oktober.

Idéen er, at man bygger en racerbane af baneelementer a la Scalectrix. Herefter kontrollerer man bilerne via en smartphone app, der også styrer modstanderne. Det er muligheden for at have modstandere, styret af kunstige intelligenser, der gør Anki OVERDRIVE anderledes end konkurrenterne.

1

Foruden muligheden for at ræse rundt, er bilerne også udstyret med virtuelle våben, hvilket får spillet til at lyde som en form for Wipeout med legetøjsbiler.

Begyndersættet for Anki OVERDRIVE, der indeholder to biler og 10 banedele, har en vejledende udsalgspris på 1549,99 kroner, og er i butikkerne fra 19. oktober.

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.