Modern Warfare Remastered launch trailer

Genoplev et af de mest elskede FPS spil, i en ny smukkere udgave. 

Call of Duty: Modern Warfare Remastered single player kan allerede spilles den 5. Oktober, hvis du har forudbestilt Digital Deluxe eller Digital Legacy edition på din Playstation 4. Alle andre må desværre vente i en lille måned endnu.

Der er mange spillere som glæder sig til at kunne spille dette klasiske spil, både nye og gamle Call of Duty spillere. Vi er ihvertfald et par stykker her på redaktionen, som smiler en smule ekstra når snakken kommer til dette spil. Faktisk har det været en smule svært at finde vores redaktør, Asmus, de sidste par dage, vi har en teori om at han har iført sig sin camouflage dragt, og gemmer sig et sted i buskene. Den stakkels postmand skal nok få et chok, næste gang han smider en pakke i postkassen.

Activision har selvfølgelig en trailer klar, vi har valgt ikke at skjule den, så du kan se den her.

Jump to comments (0)

About the author

Mikael Bisp

Mikael Bisp

Skribent

Mikael er en gammel gamer som startede helt tilbage i Pong tiden. Vi snakker her om en mand som har smadret 10 til 20 Joysticks på både Commodore 64 og Amiga 500, men de seneste mange år har det dog været på Playstation-maskinerne, at han har ladet sine frustrationer få frit løb. Mikael har igennem mere end et årti hærget danske spil-hjemmesider, både som anmelder/skribent og som den altid hjælpsomme forumpersonlighed Hanmik.

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (0)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading