Hvis du aldrig har spillet et Gears of War spil før, så er du nok ikke bekendt med historien i de foregående spil. Derfor fungerer første del af det kommende Gears of War 4, som en slags genfortælling af de vigtigste hændelser i spil serien.

Vi får blandt andet et kært gensyn Marcus Fenix's ven, Dominic Santiago. Historien i Gears of War 4 foregår 25 år efter hændelserne i 3'eren, historien udspiller sig omkring Marcus Fenix's søn, JD, og en ny fjende som hedder The Swarm.

Spillet udkommer på PC og Xbox One den 7. Oktober.

About the author

Mikael Bisp

Mikael Bisp

Skribent

Mikael er en gammel gamer som startede helt tilbage i Pong tiden. Vi snakker her om en mand som har smadret 10 til 20 Joysticks på både Commodore 64 og Amiga 500, men de seneste mange år har det dog været på Playstation-maskinerne, at han har ladet sine frustrationer få frit løb. Mikael har igennem mere end et årti hærget danske spil-hjemmesider, både som anmelder/skribent og som den altid hjælpsomme forumpersonlighed Hanmik.

Flere artikler af Mikael Bisp