Endnu en måned er klar, og endnu engang byder Sony på lidt ekstra til deres brugere, der betaler for PlayStation Plus. Og i denne ombæring bydes der på 90er nostalgi i form af både robotter og zombier. Alle spillene kan downloades fra den 4. oktober.

På PlayStation 4 kan man nyde godt af Resident Evil HD Remaster, der som navnet siger, er en remaster af det 20 år gamle horrorspil. Mere hurtigt går det i Transformers Devastation, actionspillet fra Platinum, hvor robotter tæsker hinanden i en lækker tegnet stil.

PlayStation 3-udbuddet er lidt mindre interessant. Titlerne er From Dust, et gudesimulator-spil fra Ubisoft, og Mad Racers, et ATV-spil som blev udviklet af Dying Light-udvikleren Techland.

Og på PS Vita kan man fornøje sig med Code: Realize ~Guardians of Rebirth~, der er en visuel roman. Actual Sunlight er spil nummer to til Vita der, ifølge sin hjemmeside, bliver anset som værende "en af de mest dystre oplevelser i indie-industrien".

Spillene kræver, at du har et abonnement på PlayStation Plus.

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.