For mange var forfatteren Max Brooks' zombiebog, World War Z, lidt af en genistreg. Den blev oven i købet filmatiseret med selveste Brad Pitt. De færreste ville derfor have forventet, at hans næste litterære bedrift ville blive en officiel Minecraft-bog.

Bogen, kaldet Minecraft: The Island, beskrives som "en kubistisk robinsonade, men mere gal: en helt strandet på ukendt terræn, med ukendte regler, der skal lære at overleve mod overvældende odds".

Det er udgiveren Del Rey, der står bag bogen, og det lyder til, at det ikke er den sidste bog sat i Minecraft-universet. "Vi er begejstret for at arbejde med det fantastiske hold på Mojang på, hvad der bliver den første officielle Minecraft-roman." Del Rey fortsætter, "og vi er så heldige at have nogen med Max's utrolige talent og passion ombord på lanceringen af projektet."

Brooks selv har åbenbart spillet mange timer Minecraft, og vi kan blot håbe, at han ikke har ladet sig inspirere af det eneste rigtige narrative element spillet har budt på; slutningen:

Vil I læse en Minecraft-roman?

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.