Firewatch går til filmen

Endnu et spil prøver at besøge Hollywood.

Hollywood er aldrig bange for at prøve noget nyt, så længe det drejer sig om en efterfølger, en reboot, en remake eller en filmatisering af et spil. Alligevel kan man ikke andet end at stoppe, når man tænker på, at det næste spil der vil tage springet til det hvide lærred ikke er et actionspil, eller Tetris for den sags skyld.

Det er derimod indiespillet Firewatch, hvori man gik rundt i en skov i Wyoming, der står for en filmatisering. Det er udvikleren Campo Santo, der sammen med Hollywood produktionsselskabet Good Universe, der laver filmen. Ifølge The Hollywood Reporter, vil de to firmaer lave projekter, der kan bygge bro mellem film og spilverdener.

Der er intet nyt om instruktør, eller skuespillere. Derfor ved vi heller ikke om Cissy Jones fra The Walking Dead og Rich Sommer fra Mad Men vil gentage deres roller fra spillet.

Næste spilfilm i biograferne bliver Assassin's Creed med Michael Fassbender. Dette er også det eneste vi ser af nyt til Assassin's Creed i et stykke tid.

Jump to comments (1)

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading